ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλέφωνο +30 6989651895 για να κάνουμε άμεσα την αντικατάσταση!

Το προϊόν στην περίπτωση της αντικατάστασης θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν:

Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Η συσκευασία των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.

Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός Τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο +30 6989651895 ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα myglo.gr και να συμφωνηθεί η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής). Επιστροφή άθικτου προϊόντος

Ο πελάτης έχει δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο. Η επιστροφή γίνεται με την επίδειξη της απόδειξης ή του τιμολογίου και με την προϋπόθεση το προϊόν να μην έχει ανοιχτεί, να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία και το ίδιο το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί .

Εάν το προϊόν διαθέτει ταινία ασφαλείας να μην έχει αφαιρεθεί και να μην έχει σκιστεί η συσκευασία του προϊόντος. Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και επιβεβαιωθεί ότι βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, θα επιστραφεί στον πελάτη η συνολική αξία της παραγγελίας του, εντός 14 ημερών, συμπεριλαμβανομένων και των αρχικών εξόδων αποστολής.Ο πελάτης αναλαμβάνει μόνο τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, είτε με δική του κούριερ, είτε με χρέωση της εταιρείας μας μετά από συνεννόηση.