Glo-Sicily,-Promo-Media-2

Υψηλή ποιότητα

Τα φυσικά καλλυντικά Glo είναι μια ελληνική ιδέα δημιουργίας αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσεγγίζουν την επιστήμη της ομορφιάς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, καθώς προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις όσον αφορά την περιποίηση.

Δημιουργούμε πολυδραστικά φυτικά καλλυντικά, με επιλεγμένα ενεργά συστατικά που διεισδύουν αποτελεσματικά στο δέρμα και εργάζονται σε κυτταρικό επίπεδο, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται, ώστε τα κύτταρα του δέρματος να λειτουργήσουν σωστά και να ξαναχτίσουν την υγεία τους.

Τα προϊόντα παράγονται προσεκτικά ώστε να περιέχουν όλα τα καλύτερα πρωτοποριακά πατενταρισμένα βιολογικά, φυτικά συστατικά. Για την Glo, η ομορφιά και η επιστήμη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες

Αξιοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες, δημιουργούμε επαναστατικές καλλυντικές φόρμουλες 100% φυσικής προέλευσης, vegan, χωρίς: συνθετικές χρωστικές, συντηρητικά, σταθεροποιητές, parabens, PEGs, PPGs, MEA, DEA, TEA, phthalates, συνθετική γλυκερίνη και σιλικόνες.
Καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται διενεργούνται ποιοτικοί έλεγχοι. Η παραγωγή όσο και οι συνθέσεις, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της, η Glo δημιουργεί προϊόντα που σέβονται την κοινωνία και το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτών των αξιών, επέλεξε να μη δοκιμάζει τα προϊόντα της (και πρώτες ύλες) σε ζώα για τον έλεγχο της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας ή της περιβαλλοντικής τους επίπτωσης, ενώ παράλληλα εφάρμοσε έγκυρες εναλλακτικές μεθόδους για την διασφάλιση των παραπάνω.
logo-white-myglo
Glo,-φυτικά-καλλυντικά,-onesmart-promotion-2
Από την γη στο μπουκάλι
Στην Glo, διατηρούμε τα φυσικά χαρακτηριστικά των συνθέσεών μας, αποκλείοντας συστατικά που είναι γνωστά ως βλαβερά ή αμφιλεγόμενα για την υγεία ή/ και για το περιβάλλον. Η εταιρεία αποφεύγει την χρήση συνθετικών αρωμάτων και χρωστικών. Επιπλέον η ηθική, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια, είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας ανάπτυξης των προϊόντων μας.

Οι πολυτελής φόρμουλες της Glo, συσκευάζονται μόνο σε υψηλής ποιότητας γυάλινες φιάλες, καθώς το γυαλί λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το οξυγόνο, να μην επηρεάζουν το περιεχόμενο, ενώ τα φυτικά δραστικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα όπως και το φυσικό τους άρωμα.
Τα πολλά λόγια είναι περιττά …
Η φύση, διαθέτει ό,τι χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε την όψη του δέρματός μας. Έχοντας ως βάση αυτή την ιδέα, η Glo στην δημιουργία των καλλυντικών της, χρησιμοποιεί μόνο τις πιο ευγενικές προς το δέρμα δραστικές ουσίες, αποκλειστικά οργανικών πρώτων υλών, φυτικών ελαίων και ελληνικών βοτάνων-, χαρίζοντας στην επιδερμίδα την απόλυτη εμπειρία περιποίησης.

Τα φυσικά καλλυντικά της Glo, δημιουργήθηκαν για να προστεθούν στην καθημερινή σας φροντίδα και να προσφέρουν στο δέρμα σας την ομορφιά, την υγεία και την ευεξία που έχει ανάγκη μέσα από αγαθά που προσφέρει απλόχερα η ελληνική φύση. Η Glo, ακολουθώντας πάντοτε τις αρχές της, βασίζεται στον συνδυασμό λίγων συστατικών, τα οποία όταν αναμειχθούν, παρουσιάζουν το καθένα ξεχωριστά την αποτελεσματικότητα τους, στο έπακρο. Πρόκειται για φυτικά, φυσικά δερμοκαλλυντικά με λίγα, πολύτιμα φυτικά έλαια και αγαθά.
Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο δέρματος, η Glo είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες minimal σειρές περιποίησης που στοχεύουν στην θρέψη και την αναζωογόνηση τόσο του προσώπου αλλά και του σώματος.

Τα προϊόντα Glo, απευθύνονται σε όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά στην φύση, να την αγαπήσουν και να την εμπιστευτούν για την καθημερινή τους φροντίδα.

Η όψη του δέρματος αναδεικνύεται όταν η καθημερινή περιποίηση περιλαμβάνει πολυτελής φυσικές θεραπείες που φροντίζουν η ομορφιά να ξεπροβάλλει από μέσα, προς τα έξω.

Τα προϊόντα Glo, σας φέρνουν πιο κοντά στη φύση με κάθε δοκιμή. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας;
Ομορφιά από την ελληνική φύση
Όλα τα προϊόντα της Glo, δημιουργούνται από εκλεκτά συστατικά της ελληνικής φύσης, μέσω ψυχρής έκθλιψης, ώστε να παραμένουν όλες οι δραστικές ουσίες των βοτάνων ανέγγιχτες για την εξασφάλιση των καλύτερων αποτελεσμάτων στο δέρμα σας.

Είμαστε υπέρμαχοι της ποιότητας έναντι της ποσότητας, φροντίζοντας μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές της εξειδικευμένης μας ομάδας, να σας παρέχουμε ό,τι καλύτερη μπορεί να προσφέρει η ελληνική γη. Γνωρίζοντας πως το δέρμα δεν απορροφά πολυάριθμα συστατικά ταυτόχρονα, δώσαμε βάση και θεμελιώδη αξία στην λιτότητα των συνθέσεων μας, εφαρμόζοντας τη σε κάθε ένα από τα πολυτελή προϊόντα μας.
Glo,-φυτικά-καλλυντικά,-onesmart-promotion-7
Glo,-φυτικά-καλλυντικά,-onesmart-promotion-8
Τα συστατικά της Glo
Το μυστικό της επιτυχίας των προϊόντων μας, είναι οι εκλεκτοί συνδυασμοί συγκεκριμένων βοτάνων και φυτών, οι οποίοι είναι αποδεδειγμένο πως επιτυγχάνουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα όσον αφορά την περιποίηση και την αποκατάσταση του δέρματος.

- Άγριο τριαντάφυλλο & Jojoba
- Ροδόνερο & Αλόη Βέρα